Eventi

Sakrij Prikaži info

Aquapark Adamovec nudi Vam ono što ste oduvijek sanjali – uživajte radeći! Nova zvijezda poslovnog turizma na svježem prigorskom zraku nadomak Zagreba spaja ugodno s korisnim te Vama i Vašim suradnicima omogućuje poslovnu komunikaciju u jedinstvenom, prirodnom i opuštenom ambijentu gdje će poslovni uspjesi stizati u rekordnom roku.

Za Vas i Vaše suradnike organizirat ćemo kongrese, seminare, poslovne prezentacije predavanja i sve ostale oblike poslovnih sastanaka kroz pažljivu, individualnu uslugu isključivo po Vašim željama.

U prostorima Aquaparka organiziramo teambuilding po Vašoj mjeri. Poboljšajte učinkovitost svojih suradnika i pružite im odmor, posao i užitak.

Za predah od napornog rada tu je coffee break, opušteni radni doručak, ručak ili večera s poslovnim partnerima. Uspješno poslovanje i nove ideje proslavite na svečanoj večeri uz vrhunsku glazbu, gostoljubivu atmosferu i profesionalno osoblje.

Za svu poslovnu komunikaciju omogućit ćemo najam dvorane uz željene gastronomske delicije u  jedinstvenom ambijentu okruženom prirodnim ljepotama na svježem prigorskom zraku koji će Vaš boravak u Adamovcu učiniti još u ugodnijim i uspješnijim.